Kända märken inom skönhetsbehandling

Att gå till ett spa eller en skönhetssalong innebär inte bara att man kan välja på ett stort utbud av olika behandlingar. Man får även råd om vilka produkter som man bör använda utifrån den hudtyp man har. Några av de mer kända märkena inom området är följande:

Declèor – Declèor är ett av de största och mest etablerade märkena inom aromaterapi. Det är många som menar att detta är det ”ledande” märket just inom denna inriktning. Aromaterapi betyder att man utgår från koncentrat från växtessenser när dofter och produkter byggs upp. Ett naturligt och självklart val för många. Märket kommer från början från Paris.

Maria Åkerbergs  – Produkterna från Maria Åkerbergs karaktäriseras av att de både är ekologiska och svenska. Ett tydligt mål har satts upp gällande att produkterna ska vara till 100% ekologiska. Utbudet består enbart av produkter som tillverkas inom landet men däremot kan råvarorna vara importerade. Oavsett vilket land man importerat ifrån så är samtliga råvaror certifierade som ekologiska.

Jane Iredale´s  – Hos detta företag är det mineraler som är i fokus. De mikroniserade mineralerna är uppbyggda i olika storlekar vilket resulterar i en mycket exklusiv lyster på huden när produkterna används.

O-P-I – För de som älskar nagellack är OPI ett mycket känt märke. Det säljs i över 100 länder och finns i kring 400 olika nyanser och toningar. Företaget ligger långt fram gällande utveckling och nytänkande vilket inte minst visar sig i att de flera gånger vunnit priser. Detta både gällande dess kvalité och dess trendinriktningar.

Nimue – Märket Nimue skapades 1994 och från början var man inriktad på att sälja produkter på den medicinska marknaden. Sedan dess har utvecklingen skapat möjligheter för företaget att bredda sitt utbud. Deras innovativa lösningar och spetskompetens är karaktärsdrag och idag är företaget ledande inom hudvård.