Rätt typ av sko

Om du gillar att lägga till något lite unikt och intressant till din outfit finns det inget bättre sätt att göra det än att lägga till ett par snygga klackar. Ingen klack gör ett mer direkt intryck än en platåklack. Med ett par platåskor blir du inte bara så där lång som du alltid velat vara, det finns också ett flertal olika modeller. Platåskor är inte längre bara en retrosko, den har uppdaterats mycket och det finns nu flera versioner, från platåskor med stilettklack till platåversioner av kilklackssandaler.

Det finns också så klart olika höjder på klackarna, det behöver inte handla om skyhöga klackar bara för att det är platåskor, det finns andra val som passar bättre till vardags, eller om du inte vill lägga till så mycket på höjden. Oavsett preferenser finns en hel del att välja bland. Här finner du ett stort utbud skor.

Från 30-talet till idag

Platåskor blev först populära under 30-talet och hade sen så klart sin stora återkomst på 70-talet, och det är förmodligen den stilen många fortfarande tänker på när man nämner platåskor.

Idag kan du hitta versioner som fungerar bra till vardags, som ett par ljusare sandaler, till ett par svarta du kan ha till kvällen eller till ett särskilt evenemang. Du kan också så klart hitta massor av modeller som är lite mer färgglada och avslappande än så om du vill ha lite mer roligt med dina skor. Det är dessutom mer bekvämt än man kanske tror eftersom vikten fördelas över större yta, och risken är inte lika stor att du bryter av en klack.

Hitta det perfekta paret

Det är enklare än du tror att hitta det perfekta paret skor, eftersom du lätt kan hitta en mängd olika sorter online. När du handlar online slipper du dessutom köa och gå från butik till butik, och kan istället lätt jämföra olika skor. Du kan lätt kolla in olika platåskor:

•    sandaler med korksula, som är bekväma och lätta att gå i
•    stilrena sandaler eller pumps som är perfekta till speciella tillfällen
•    glittriga och färgglada skor

Sen när du hittat det du vill är det bara att beställa och du har dina skor så snart som möjligt!